X 
Transnistria stiri: 1381
Eurovision stiri: 501
Preşedintele stiri: 3995

Motivul pentru care mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale

5 feb. 12:35   Societate
6346 0

Pe parcursul săptămînii precedente, polițiștii au denunțat 11 șoferi care le-au propus mită.

Ultimul caz denunțat a fost pe strada Aerodromului intersecție cu traseul R-6 din mun. Bălți. Șoferul a fost stopat pentru exploatarea vehiculului cu parbrizul din față umbrit, fiind diminuat cîmpul vizual.

Ulterior, în cadrul verificărilor în sistemul de date, polițiștii au stabilit că acesta nu deținea polița de asigurare obligatorie de răspundere civilă auto.

Pentru a nu fi sancționat, bărbatul a lăsat pe bancheta din față a automobilului de serviciu o bancnotă de 50 de euro.

Un alt șofer de 51 de ani a propus 500 de euro polițiștilor pentru a nu fi documentat pentru că a condus mijlocul de transport în stare de ebrietate în localitatea Drăgușeni din raionul Hîncești. Conducătorul auto s-a ales cu două dosare penale pentru darea de mită unui polițist, dar și pentru refuzul de a fi testat alcoolscopic.


Într-un alt cazu, șoferul i-a propus unui polițist de patrulare 100 de dolari, pentru a nu-l documenta. Bărbatul de 25 de ani, cetățean străin, la volanul mașinii înregistrate în străinătate, deplasîndu-se pe o stradă din capitală a încălcat limita de viteză și semnalul de interzicere al semaforului. În timpul documentării, polițiștii au stabilit că bărbatul nu are permis de conducere eliberat de autoritățile altor state.

În toate cazurile, la fața locului, inspectorii de patrulare au solicitat grupa operativă pentru fixarea probelor și documentarea cazurilor.

0
4
0
2
2

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?