Monitorul Oficial ar putea fi gratuit integral

11 mai. 11:45   Societate
2899 0

Monitorul Oficial ar putea deveni disponibil online și gratuit integral. Ministerul Dezvoltării Economice și Digitalizării a publicat pentru consultări un proiect de hotărîre cu privire la aprobarea proiectului de lege pentru modificarea unor acte normative.

Proiectul prevede inclusiv modificarea Legii nr.173/1994 privind modul de publicare şi intrare în vigoare a actelor oficiale.

Modificările prevăd obligația publicării în format electronic a Monitorului Oficial integral și nu doar a capitolelor I-III.

În prezent, Legea privind modul de publicare şi intrare în vigoare a actelor oficiale prevede că doar părțile I–III ale ediției în format electronic a Monitorului Oficial sănt puse la dispoziția tuturor utilizatorilor în mod gratuit, permanent, pe pagina web oficială, în varianta pentru citire și imprimare.

Părțile IV și V ale ediției (în format electronic) Monitorului Oficial sînt puse la dispoziția tuturor utilizatorilor contra cost, în bază de abonament.


Acestea includ anunțuri, comunicate, informații de interes public și avize pierderi de acte, transmite bizlaw.md

Amintim că părțile I, II, III din Moniorul Oficial, care conțin actele normative, au devenit disponibile online și gratuit tuturor cetățenilor în 2021.

1
0
1
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?