Momentul în care are automobilul lovește mașina SPPS din cortegiul lui Dodon (VIDEO)

Momentul în care are automobilul lovește mașina SPPS din cortegiul lui Dodon (VIDEO)

Serviciul Protecție și Pază de Stat a publicat imaginile video cu momentul accidentului rutier în care a fost implicat automobilul SPPS din coloana oficială a președintelui Igor Dodon.


Înregistrările sînt de pe camera de bord a Volkswagenului Touareg din gestiunea SPPS.


„Din primele informații de la fața locului, s-a stabilit că accidentul a fost provocat de un șofer care venea pe contrasens încercînd să facă o depășire și care nu a adaptat viteza la condițiile meteo nefavorabile. În urma accidentului nimeni nu a avut de suferit, iar coloana și-a continuat deplasarea spre destinație”, este menționat în descrierea imaginilor video. 


Pe cazul data s-a demarat o anchetă care va stabili toate circumstanțele producerii accidentului.


În pofida faptului că chiar și președintele Dodon a venit cu afirmația că a fost un simplu accident și nu ar trebui să existe speculații în ultimele zile de campanie electorală, unii, foști colegi de-ai lui Dodon, nu s-au abținut. Spre exemplu, Bogdan Țîrdea a început deja valul de victimizări, spunînd că acest accident nu este o simplă coincidență. 


Amintim că unul din autoturismele care asigura protecția în cortegiul prezidențial a fost astăzi implicat într-un accident rutier, produs pe traseul Chișinău-Leușeni, în apropiere de loaclitatea Stejăreni, din raionul Strășeni.


Despre producerea accidentului a anunțat purtătoarea de cuvînt a Președinției, Carmena Lupei, pe pagina sa de Facebook. Aceasta susține că automobilul se afla în misiune în timpul accidentului.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load