COVID-19 : VACCINAȚI 1 008 613  INFECTAȚI 423 56 (+6199)   TRATAȚI 374 873     DECESE 10 584(+18)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 537
Coronavirus stiri: 7867

Moloșag oferă primele declarații după ce a fost demisă de parlament

9 dec. 2021,, 14:50   Societate
2191 0

Natalia Moloșag vine cu declarații după ce Parlamentul a aprobat astăzi, 9 decembrie demisia ei din funcția de Avocat al Poporului, cu votul a 82 de deputați.

Avocata susține că nu a fost înștiințată despre faptul că cererea privind retragerea sa din funcție urma să fie examinată în cadrul ședinței de astăzi a Legislativului. Aceasta a informat oficial privind anularea cererii sale de demisie dimineața, înainte de începutul ședinței, scrie realitatea.md

„Asta e decizia Parlamentului, din moment ce a adoptat-o, rămîne doar să ne supunem deciziei. Eu am nevoie de timp să mă gîndesc ce voi întreprinde. Rămîne să mă gîndesc ce și cum voi face. Probabil voi lua o pauză, pentru a fi alături de cei dragi”, a declarat Natalia Moloșag pentru TV8.

Amintim că, fosta Avocata Poporului, Natalia Moloșag a ajuns în gura presei, după ce bloggerul Eugen Luchianiuc a scris într-un articol, despre faptul că era însoțită mereu de un fost client al său, condamnat pentru acțiuni de proxenetism. Luchianiuc a scris că deși nu este angajat oficial în vreo funcție în cadrul instituției, însoțitorul în cauză o consiliază pe avocată, se expune în fața angajaților din cadrul Oficiului, folosește transportul instituției și are acces nestingherit la informații cu caracter personal.

Cererea de demisie a Avocatului Poporului, Natalia Moloșag a fost depusă și recepționată de reprezentanții Parlamentului. În cererea sa, Moloșag a ținut să precizeze că demisionează din funcția de ombudsaman, începînd cu data de 2 decembrie.


Totodată, Natalia Moloșag a informat privind aprobarea cererii sale de demisie dimineața, 9 decembrie, înainte de începutul ședinței.1

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X