COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3013

Moldsilva vine cu o reacție la cazul de braconaj de la Sîngerei

15 oct. 12:15   Societate
1416 0

Agenţia „Moldsilva” s-a autosesizat în urma informaţiilor cu referire la cazul de braconaj de la Sîngerei şi condamnă cu vehemenţă asemenea fapte, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

În context, instituţia solicită aportul tuturor persoanelor care dispun de date în acest caz şi garantează confidenţialitatea strictă pentru cei care vor oferi asemenea informaţii.

Reacţia „Moldsilva” a venit după ce ieri în spaţiul public au apărut imagini cu un tînăr, care ar fi fiul unui responsabil de ecologie din raionul Sîngerei, fotografiat lîngă mai multe cadavre de căprioare vînate ilegal.

Autoritatea silvică națională şi-a reiterat „poziţia de condamnare a acestor abuzuri” şi a declarat că „persoanele care s-au dedat la asemenea fapte urmează să poarte responsabilitate, conform legislaţiei Republicii Moldova, indiferent de orice circumstanţe”.

Totodată, în cadrul Agenţiei „Moldsilva” a fost format, în regim de urgenţă, un grup de lucru ce va realiza o anchetă de serviciu pentru elucidarea tuturor faptelor în acest caz.


Toate informaţiile despre acest caz pot fi comunicate prin intermediul Liniei specializate anticorupţie a Agenţiei „Moldsilva”, tel. 022 211-311.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X