COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldovenii vor plăti în acest an mai mult pentru vacanţele la mare

Moldovenii vor plăti în acest an mai mult pentru vacanţele la mare

Anul acesta, moldovenii vor trebui să scoată mai mulţi bani din buzunare pentru vacanţele pe litoral.

Foile de odihnă pentru top trei destinaţii preferate de turiştii noştri: Turcia, Bulgaria şi Grecia s-au scumpit în unele cazuri şi cu cîteva sute de euro.

Potrivit reprezentanţilor Agenţiilor de Turism motivul este suprasolicitarea, iar hotelierii au decis că este momentul potrivit să umble la preţuri, ca să mai cîştige nişte bani.

Dacă anul trecut, cu 350 de euro, turiştii îşi puteau cumpăra un pachet turistic în Turcia cu: zbor, hotel de 3 stele tip all inclusive, anul acesta pentru aceiaşi ofertă moldovenii vor plăti cu 50 de euro mai mult.

Majoritatea ofertanţilor din această destinaţie şi-au majorat preţurile cu pînă la 20%. Cel mai mult vor simţi scumpirea familiile cu copii.


Majorările de pînă la cîteva sute de euro, pentru vacanţe, îi pun în gardă pe moldoveni. În timp ce unii spun că cel mai probabil nu vor vedea marea în acest an, alţii spun că vor economisi la negru ca să ajungă pe litoral.

Operatorii de turism spun că din aprilie, ofertele pentru Turcia, Bulgaria şi Grecia s-ar putea scumpi cu pînă la 40 de procente. Aşa că îi sfătuie pe moldoveni să-şi rezerve vacanţa din timp, pentru a profita de reduceri.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load