COVID-19 în MOLDOVA

Moldoveancă din diasporă: Orice amprentă de Moldova în străinătate face dorul de casă mai puțin chinuitor

Moldoveancă din diasporă: Orice amprentă de Moldova în străinătate face dorul de casă mai puțin chinuitor

Ana-Maria Ursu a emigrat în Canada în septembrie anul trecut, iar de atunci a început să se implice activ în promovarea vinurilor moldovenești pe piața nord-americană.

În prezent, ea își canalizează eforturile în direcția dezvoltării brandului Vinohora, companie care se bucură de succes încă din 2014.

Chiar dacă s-a adaptat la un nou stil de viață, dorul de casă rămîne puternic, iar unicul mod a-l alina sînt produsele autohtone – vinurile jucînd un rol special, povestește conaționala noastră.


„Și dacă tot sîntem plecați, cine cu traiul, cu gîndul sau doar cu dorința, întotdeauna vor exista comunități de oameni orientate spre același sentiment – dragostea față de țară, vin, față de gustul meleagurilor dragi. Fiindcă nu îți e dragă mai mult de Moldova fiind departe, departe de ai tăi, departe de amintiri și de tot ce te făcea fericit alergînd prin mahală desculț. Chiar și peste ocean, orice amprentă de Moldova, transformă dorul de casă, pe o fracțiune de secundă, mai puțin chinuitore”, povestește Ana-Maria Ursu.

Potrivit ei, Vinohora este prima și unica companie din Canada, care are licența de a îmbutelia vin importat din Moldova.

„Știați că Moldova poate fi mai aproape? Ați auzit cumva de Vinohora? Păi iată. Vinohora e reprezentantul și importatorul oficial a vinurilor moldovenești în Canada. De fapt Vinohora este prima și unica companie din Canada, care are licența de a îmbutelia vin importat din Moldova sub marca proprie Uneori și Vinohora. Această marcă se regăsește în cele mai renumite rețele de magazine alimentare din Montreal, provincia Quebec”, a relatat Ana-Maria Ursu într-un arciol pentru publicația gazetabasarabiei.com.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load