Arşiţa stiri: 163
Jocurile Olimpice stiri: 133
Transnistria stiri: 1455

Moldovagaz întreprinde măsuri de prevenire a COVID-19. Află cum vor fi calculate facturile la gaz

6 apr. 2020,, 18:00   Societate
11880 0

Moldovagaz: Pentru a evita răspândirea COVID-19, facturile vor fi calculate cu aproximație

COVID-19: Moldovagaz anunță că facturile pentru martie vor fi calculate în baza datelor din 2019

Mai mulți cetățeni vor primi facturile la gaz calculate cu aproximație, în baza datelor de contor colectate în martie 2019. Anunțul a fost făcut de reprezentanții Moldovagaz. Potrivit responsabililor, în calcul au fost luate și temperaturile de afară, care practic sunt identice cu cele de anul trecut. În total este vorba despre aproximativ 30% din consumatorii casnici și 50% din sectorul comunal-menajer.

În comunicatul de presă al furnizorului se mai spune că cei mai mulți dintre consumatorii non-casnici industriali sunt dotați cu contoare telemetrice și în cazul lor vor fi expediate facturi cu aplicarea indicilor reali.

Potrivit reprezentanților Moldovagaz, decizia a fost luată pentru a evita răspândirea virusului de tip nou COVID-19. „Sănătatea personalului și a clienților noștri este o prioritate absolută pentru noi. Anume de acest fapt este legată creșterea numărului facturilor cu aplicarea consumului prognozat.

La solicitarea consumatorilor în luna aprilie poate fi efectuată ajustarea facturilor la consumul real, confirmat prin poze ale contorului”, a declarat Președintele Moldovagaz, Vadim Ceban.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав