COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

"Moldovagaz" a reluat citirea indicilor contoarelor în regim obișnuit

"Moldovagaz" a reluat citirea indicilor contoarelor în regim obișnuit

Citirea indicilor contoarelor de gaze naturale în luna mai și începutul lunii iunie curent se va efectua conform modelului obișnuit, anterior lunilor martie și aprilie, cînd a fost valabilă Starea de urgență.

Potrivit serviciului de presă SA „Moldovagaz”, colectarea vizuală a datelor de către angajații rețelelor de distribuție se va efectua nu doar în cazurile cînd contoarele sînt instalate pe exteriorul locuinței, dar și pe interior.

Controlorii vor respecta normele de distanțare socială și vor fi echipați cu mijloace de protecție personală.

SA „Moldovagaz amintește că o opțiune comodă și sigură pentru consumator este transmiterea indicilor de sine stătător prin intermediul site-ului întreprinderii, aplicația dedicată Viber Chatbot sau în procesul de achitare a facturii online.


Totodată, clienții pot contacta telefonic întreprinderile teritoriale de distribuție (în cazul municipiului Chișinău numărul сall centrului este 1304) și astfel să expedieze indicii contorului. În cazul în care datele nu vor parveni, iar consumatorul nu va fi disponibil telefonic, se vor aplica indicii consumului lunar prognozat în perioada similară.

După cum s-a anunțat anterior, Centrele relații cu consumatorii SA ”Moldovagaz” și-au reluat activitatea în regim obișnuit, cu respectarea tuturor normelor epidemiologice sanitare.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load