Incendii stiri: 558
Criza energetică stiri: 1676

Moldova – una dintre cele mai mari atracții ale Europei de Est, potrivit Times of India

5 feb. 2022,, 16:00   Societate
2705 2

Times of India face un clasament al celor mai mari atracții din Europa de Est, în care îi acordă primul loc orașului Tallinn, capitala Estoniei, frumusețea căruia este „fotogenică”. Orașul, mai ales cel vechi, este plin de biserici medievale, bijuterii arhitecturale uimitoare și multe altele.

Pe locul doi e plasată Republica Moldova, „o țară între România și Ucraina, cunoscută pentru superbele sale tururi de vin”, precizează sursa. Autorii menționează peisajul rural al Moldovei și scriu că „trebuie să vezi numeroasele sale priveliști minunate”. În context, este amintită și Cetatea Bender, transmite Noi.md cu referire la IPN.

După Republica Moldova, sursa îndeamnă publicul să meargă la București, specificînd că orașul adesea e trecut cu vederea. Bucureștiul este unic și plin de emoție. Acesta găzduiește frumoase biserici ortodoxe vechi, cafenele și multe altele. Pe poziția a șasea, ca zonă a României, este Transilvania, „plină de magie și mister, una dintre cele mai minunate experiențe”. Transilvania e axată pe povestea Contelui Dracula. Trekkingul în pădurile din Transilvania poate fi o deschidere majoră a ochilor, un fel de experiență pe care nu o vei uita niciodată.

Praga este o destinație plasată cu trei poziții mai jos de Moldova, fiind considerată una dintre cele mai căutate destinații din Europa. Orașul găzduiește structuri vechi și neobișnuite, galerii de artă și faimosul Pod Carol. La Praga se bea cea mai bună bere din Europa, autorii recomandînd publicului să-și facă rezerve în acest oraș.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ar trebui să demolăm monumentele din perioada sovietică?
Azi am văzut în vis un ARMISTIȚIU SLAVON!Сандуляк Владислав
Cartea neamuluiКатрук Валерий