Criza energetică stiri: 473
Biden - Putin stiri: 106

Moldova și Ucraina vor avea relații mai strînse în domeniul turismului

21 oct. 2021,, 12:00   Societate
2459 1

Agenția de Investiții "Invest Moldova” și Asociația Națională pentru Turism Receptor (ANTRIM), cu susținerea Agenției SUA pentru Dezvoltare Internațională (USAID) Moldova, au organizat în luna curentă un tur informațional pentru operatorii de turism, companiile avia și reprezentanții mass-media din Ucraina, transmite Noi.md cu referire la moldpres.md.

Potrivit USAID, turul informațional va permite să fie valorificate oportunitățile de dezvoltare și promovare a Republicii Moldova în rîndul operatorilor de tururi din Ucraina.

„Acesta are ca scop extinderea relațiilor economice dintre cele două țări, consolidarea eforturilor comune în vederea stabilirii de noi parteneriate, dezvoltarea rutelor turistice transfrontaliere și relansarea industriei turismului în contextul actualei pandemii”, indică sursa citată.

Acest tur informațional vine să completeze șirul de activități de promovare reciprocă, pe care le-a inițiat ANTRIM împreună cu Asociația Industriei de Ospitalitate din Ucraina.

Ucraina se află în top cinci țări - sursă de turiști pentru Republica Moldova. Experţii USAID susţin că „relațiile de parteneriat în domeniul turismului între Moldova și Ucraina devin tot mai puternice”.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Pe ce veți economisi în primul rînd după creșterea tarifelor?
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
Cartagina va fi distrusăКатрук Валерий
 X