COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Moldova și Rusia discută proiecte comune de ajutor medical copiilor din Moldova

Moldova și Rusia discută proiecte comune de ajutor medical copiilor din Moldova

Moldova și Rusia intenționează să extindă cooperarea în domeniul protecției sănătății, precum și vor discuta posibilitatea realizării proiectelor comune întru tratarea micilor pacienți moldoveni în Federația Rusă.

Subiectul a fost discutat în cadrul întrevederii dintre ambasadorul Republicii Moldova în Federația Rusă, Andrei Neguța, și președintele Institutului de Cercetări Științifice în Chirurgie și Traumatologie Pediatrică de Urgență, Leonid Roșali, transmite Noi.md.

După cum a anunțat Ambasada FR în RM, agenda întrevederii a cuprins un spectru larg de subiecte de primă importanță – lupta pentru depășirea extinderii fenomenului de contaminare în masă a populației cu COVID-19, aspectele privind cooperarea moldo-rusă în domeniul protecției sănătății, posibilitatea realizării proiectelor comune întru tratarea micilor pacienți moldoveni în Federația Rusă, precum și despre schimbul de experiență dintre cadrele medicale din ambele țări.


În cadrul vizitei de lucru, Șeful misiunii diplomatice a înmînat Profesorului Roșali mesajul de felicitare cu ocazia zilei de naștere, semnat de către Președintele Republicii Moldova Igor Dodon și l-a felicitat cu conferirea titlului “Erou al Muncii a Federației Ruse”.

La întrevedere au participat profesorul, directorul Institutului de Cercetări Științifice în Chirurgie și Traumatologie Pediatrică de Urgență, Valerii Mitiș, și Secretarul III al Ambasadei, Cristina Bodrug.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load