COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 934 281   INFECTAȚI 363 110(+677)   TRATAȚI 347 118      DECESE 9090(+21)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3014

Moldova și Azerbaidjan vor extinde cooperarea regională

27 oct. 17:00   Societate
1296 0

Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia va semna un acord de cooperare cu una din regiunile Azerbaidjanului – Raionul Gabala.

Despre acest lucru s-a vorbit în cadrul întîlnirii pe care bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah și Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Azerbaidjan în Republica Moldova, Gudsi Dursun oglu Osmanov, transmite Noi.md.

În cadrul întâlnirii, a fost discutat momentul deschiderii centrului cultural-educațional în municipiul Ceadîr-Lunga, construit cu sprijinul Domnului Ilham Aliyev, Președintele Azerbaidjanului. Obiectul este finalizat, dotat cu mobilier și conectat la utilități.

De asemenea, au foat discutat programul viitoarei vizite a Bașcanului la Baku pentru a participa la cea de-a VIII-ea ediție a Global Bacu Forum, organizată de Centrul Internațional Nizami Ganjavi, la care urmează să participe Ilham Aliyev, Președintele Republicii Azerbaidjan și Recep Erdogan, Președintele Turciei.

Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia lucrează la pregătirea unui acord de cooperare cu una din regiunile Azerbaidjanului – Raionul Gabala.


"Apreciem înalt atitudinea conducerii Azerbaidjanului față de Găgăuzia. Comunicarea și cooperarea noastră intensă inspiră optimism și încredere. Mulțumim Azerbaidjanului pentru receptivitate și mai ales pentru împodobirea orașului nostru, Ceadîr-Lunga, cu o minunată școală de arte. Sunt sigură că avem multe proiecte reciproc avantajoase în viitor și ne vom bucura să Vă fim de folos", a menționat Irina Vlah.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X