COVID-19 în MOLDOVA

Moldova – în top-3 al destinaţiilor de vară străine preferate de ruşi

Moldova – în top-3 al destinaţiilor de vară străine preferate de ruşi

Moldova este una dintre cele mai populare trei destinații aeriene străine în această vară pentru locuitorii Rusiei, cu plecare din Moscova.

Potrivit RIA Novosti, aceste date au fost furnizate de analiștii serviciului Tutu.ru. Experții acestui serviciu de călătorie au analizat toate biletele achiziționate avînd data de odihnă, în perioada cuprinsă între 1 iunie şi 1 septembrie 2019. Datele obținute au fost comparate cu aceeași perioadă din 2018.

„Erevanul, cu plecarea de la Moscova, a devenit principala destinație de vară străină pentru ruși. Ponderea celor care s-au odihnit în această vară la Erevan (sau intenționează să se odihnească înainte de sfîrșitul lunii august) a crescut cu aproape un sfert – de la 4,7% la 5,9%. În acelaşi timp, numărul pasagerilor care au ales să petreacă o vacanţă de vară în Georgia s-a reduc cu aproape o jumătate”, a indicat compania. În top-10 al cererilor de plecare, Erevanul este urmat de Chișinău, Tivat, Tașkent, Baku, Minsk, Tbilisi, Burgas, Bișkek și Alma-Ata.


Experții au constatat că în vara anului 2019, cele mai populare destinații interne printre ruși au fost Simferopol, Soci și Anapa, cu plecare din Moscova.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load