X 

Modernizarea Gimnaziului Nr. 6 din Bălți se apropie de sfîrșit

12 aug. 16:21   Societate
2057 0

La Bălți se lucrează la reabilitarea, modernizarea și îmbunătățirea eficienței energetice a Gimnaziului Nr.6, situat pe strada Kiev, a informat Agenția de Dezvoltare Regională Nord (ADR Nord). În septembrie, elevii vor reveni într-o școala renovată.

Lucrările de renovare energetică se desfășoară în cadrul proiectului de reconstrucție a orașului "Modernizarea infrastructurii publice și instituțiilor educaționale în zona de revitalizare din municipiul Bălți", implementat de ADR Nord din sursele Fondului Național pentru Dezvoltare Regională și Locală.

Valoarea contractului de antrepriză pentru renovarea energetică a Gimnaziului nr. 6 constituie peste 17 milioane de lei, ceea ce presupune reconstrucția clădirii, repararea acoperișului, restaurarea sistemului de încălzire internă, a sistemelor de aerisire și electric etc.

Costul total al proiectului, care include și un subproiect privind repararea străzii Petru Zadnipru și a căilor de acces în curți de-a lungul străzii Cahul (nr.48B-54A) din Bălți, finalizat în decembrie 2022, este de 22,7 milioane de lei.


2
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?