X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Misiunea de salvare la Crocus City Hall, încheiată. Bilanțul dinal al victimelor

27 mar. 08:31   Societate
4049 0

Misiunea de salvare și căutare a victimelor la Crocus City Hall din Moscova a fost încheiată.

Numărul total al celor care s-au stins din viață a ajuns la 139, iar al cel celor răniți – la 182, potrivit celor mai recente informații, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Deocamdată doar 120 de persoane dintre cele decedat au fost identificate. Salvatorii ruși au raportat că sub dărîmăturile sălii de concerte nu mai sînt oameni.

Pentru a găsi persoanele și corpurile neînsuflețite, au fost folosite inclusiv echipe canine, informează Meduza. Serviciile de urgență vor retrage treptat echipele de intervenție de la Croscus.

Estimările preliminare arată că incendiul care a cuprins sala de concerte a distrus o suprafață de circa 900 de metri pătrați. Audierile suspecților reținuți și aduși în fața instanței au loc cu ușile închise.


Vă reamintim că mai multe persoane în camuflaj au deschis focul cu puști automate în sala de concerte Crocus City Hall.

De menționat că potrivit Biroului de presă al Ministerului Afacerilor Externe în masacrul de la Moscova a decedat un cetățean al Republicii Moldova, totodată liderul nerecunoscutei regiuni Transnistrene, Vadim Krasnoselski a confirmat că sînt mai mulți transnistreni care au decedat în urma atentatului de la Moscova. Funcționarul de la Tiraspol nu a precizat numărul lor.

1
0
1
15
1

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?