TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Mișcarea Națională „Voievod” și-a exprimat susținerea pentru PSRM

Mișcarea Națională „Voievod” și-a exprimat susținerea pentru PSRM

Membrii Mișcării Naționale „Voievod” și-au exprimat sprijinul pentru Partidul Socialiștilor, la alegerile locale din 20 octombrie.


După demontarea sistemului oligarhic în vara acestui an, PSRM a demonstrat că este capabil să aducă schimbarea mult așteptată de cetățeni, a remarcat liderul mișcării, Nicolae Pascaru.


„E unicul partid care vede realitatea din țară, este un partid bine organizat, care are președintele țării, are președintele Parlamentului. Vorbim de o echipă cu muți politicieni noi, tineri, cu o viziune clară asupra viitorului țării. Socialiștii au demonstrat că este posibil, în momentul în care au doborît acest sistem oligarhic în frunte cu Plahotniuc. PSRM și-a arătat demnitatea sa politică și, în perspectivă, credem că în orașele mari și mici, schimbarea o va face anume această formațiune. Cred că oamenii vor ieși la vot și o să aleagă acest partid”, a declarat Pascaru.


Duminică, 20 octombrie, în țară se vor desfășura alegeri locale generale. Alegătorii urmează să-și desemneze primarii și consilierii locali. Concomitent, vor avea loc alegeri parlamentare noi în unele circumscripții uninominale.Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load