TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

MAI multeminimizează

Minora înecată în Nistru nu mai este căutată sub apă. Căutările continuă pe uscat

Scafandrii au încetat căutările subacvatice ale fetiţei de 12 ani, din satul Speia, raionul Anenii Noi, care în data de 23 februarie s-a înecat în Nistru.

Asta după ce, timp de cinci zile, au căutat-o pe o distanţă de 30 de kilometri şi 12 metri adîncime, dar fără rezultate. Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, corpul copilei va fi căutat doar pe cale terestră, pe malul rîului în preajma raioanelor Anenii Noi, Căuşeni, Ştefan Vodă, dar şi în partea stîngă a Nistrului. "Specialiştii au verificat toate porţiunile de relief al malurilor unde curenţii de apă ar fi putut duce corpul fetei. De asemenea, au fost alertaţi specialiştii de la staţiile de pompare de la Varniţa şi Gura Bîcului, în sensul în care vor depista corpul neînsufleţit al fetei să alerteze serviciul 112." Mai mult, a fost solicitată şi implicarea Poliției de Frontieră care ar putea patrula teritoriul în apropierea rîului de la frontieră, transmite publika.md.

Fetiţa de 12 ani a plecat marţi, 23 februarie, de acasă şi s-a îndreptat spre rîul Nistru ca să-și facă fotografii. Pe drum, a întîlnit trei copii din sat care au însoţit-o. Ajunși pe malul Nistrului, ea a mers pe gheața rîului, dar a lunecat și a căzut în apă. Unul dintre minori a sunat la 112, iar la scurt timp poliţiştii, ambulanța și salvatorii au intervenit la faţa locului.

Oamenii legii cercetează cazul pentru stabilirea tuturor circumstanţelor.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


MAI multe

Sondaj Toate

load