TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ministrul Justiției cere ajutorul cetățenilor: "Cine deține informații, să le comunice"

Ministrul Justiției cere ajutorul cetățenilor: "Cine deține informații, să le comunice"

Dacă aveți anumite informații despre cei 16 candidați admiși la proba interviului pentru șefia Procuraturii Generale, le puteți „turna”.

Despre aceasta a anunțat ministra Justiției, Olesea Stamate, care a menționat că așteaptă orice informație din partea societății civile pînă la data de 29 octombrie.

„În contextul demarării procedurii de preselecție a procurorului general, facem apel către cetățenii acestei țări, reprezentanții societății civile, și toți cei care nu sînt indiferenți față de soarta justiției, să ofere informații despre candidații admiși la proba interviului. Dacă dispuneți de informație relevantă vizavi de candidați, care ar putea fi folosită de comisia de evaluare, le puteți expedia, pînă la data de 29 octombrie, la adresa: procuror@justice.gov.md”, a scris Olesea Stamate.

Ministerul Justiției a anunțat că drept urmare a examinării și evaluării dosarelor depuse pentru concursul la funcția de procuror general, Comisia pentru preselecția candidaților a admis 16 candidați din 20 candidați care au aplicat pentru această funcție.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load