X 

Ministrul Buzu nu știe ce salariu primește: Nu reușesc să mă uit pe card

19 sep. 06:36   Societate
3504 1

Ministrul Muncii și Protecției Sociale, Alexei Buzu, susține că nu știe ce salariu primește pentru că „nu reușește” să se uite pe card. Declarația a fost făcută în cadrul emisiunii Puterea a Patra.

„Este o situație banală pe care trebuie să o rectific, dar cred că e aproape de 50 de mii de lei”, a declarat ministrul, notează Noi.md cu referire la unimedia.

„La fiecare emisiune sînt întrebat de salariul meu și de fiecare dată greșesc că nu cer de la contabilitate datele pentru că nu reușesc să mă uit pe card. Îmi cer scuze de la telespectatori că nu pot da o sumă exactă, dar cam asta este 50 de mii de lei. Eu am să rog colegii să obțină această informație și să o facem public. Dar cred că cam așa este.

Cînd noi primim salariul fiecare angajat primește un mesaj într-un fail care este arhivat și pentru că primesc foarte multe mesaje nu reușesc tot timpul să-l deschid și verific care este salariu. Este o situație banală pe care trebuie să o rectific pentru că acest lucru este important. Salariu unui ministru trebuie să fie o certitudine și eu trebuie să-l spun, dar cred că e aproape de 50 de mii de lei”, a declarat Buzu.

1
1
0
4
35

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?