X 

Ministrul Apărării a mers într-o vizită de lucru în raionul Căușeni

11 noi. 2020,, 11:00   Societate
4071 0

În cadrul vizitei, ministrul Victor Gaiciuc, a avut o întrevedere cu reprezentanţi ai autorităţilor publice locale şi altor instituţii din raion, printre care Centrul militar teritorial Căușeni, pentru a discuta despre activitatea pe care o desfăşoară în regiune.

Gaiciuc, care este şi preşedintele Consiliului naţional pentru problemele veteranilor de război, a avut o întrevedere cu veteranii din raionul Căușeni, comunică provincial.md.

În cadrul dialogului, ministrul Apărării a menționat că veteranii care au luptat în război se confruntă cu mai multe probleme de ordin medical, social şi legislativ, mai ales în contextul pandemic din țară. „În calitate de ministru al Apărării, vă asigur de tot sprijinul Comandantului Suprem al Forțelor Armate și al Guvernului în soluţionarea celor mai stringente probleme cu care se confruntă cei ce au luptat în războaie, familiile celor căzuți și văduvele de război. Aici mă refer în special la îmbunătăţirea condiţiilor de trai, tratament balneo-sanatorial și reabilitare, îndemnizații pentru diferite categorii de veterani, acordarea legitimațiilor de tip nou”, a spus oficialul.

De asemenea, ministru Gaiciuc a informat despre funcționarea liniei telefonice de încredere VETERAN (022 25 20 65) din cadrul Ministerului Apărării la care veteranii pot apela cu încredere atunci cînd se confruntă cu o problemă.

Vizita de lucru din Căușeni s-a desfășurat în conformitate cu hotărîrea de Guvern nr.20 din 15.01.2020 „Cu privire la Consiliul naţional pentru problemele veteranilor de război”.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?