X 
Coronavirus stiri: 8217
Obiectiv european stiri: 320
Criza energetică stiri: 964

Ministra de Interne, în vizită la Inspectoratul de Poliție Botanica

21 iun. 14:30   Societate
1575

Ana Revenco, ministra Afacerilor Interne a avut marți, 21 iunie, o ședință cu anagajații Inspectoratului de Poliție Botanica.

Conform informațiilor, vizita de lucru a ministrei face parte din seria de vizite sistemice, care au drept scop abordarea subiectelor cu privire la realizarea sarcinilor privind asigurarea securității publice, provocările existente cu care se confruntă polițiștii în activitatea zilnică, precum și identificarea soluțiilor pentru îmbunătățirea și creșterea capacităților profesionale.

Astfel, ministra a apreciat și mulțumit polițiștilor pentru dedicația și profesionalismul cu care își îndeplinesc atribuțiile funcționale, în special în zilele complicate și suprasolicitate. De asemenea, i-a încurajat să fie cît mai mobilizați pentru a interveni prompt în orice situație, mai ales în această perioadă cînd misiunile s-au dublat.

„Sînteți cel mai tînăr colectiv din oraș, aveți multe minți proaspete și cu abordări contemporane, vă îndemn să vă informați și să vă dați interesul pentru cunoașterea fenomenului infracțiunilor cibernetice, aceasta e problema viitorului. În curînd, va fi organizat un curs la Academia „Ștefan cel Mare” și vă îndemn să vă înscrieți în program, poate chiar unii dintre voi veți fi formatori într-o echipă internațională”, a menționat Ana Revenco.

Totodată, ministra a informat angajații despre soluțiile întreprinse pentru îmbunătățirea condițiilor de muncă.


„În pofida implicării voastre majore, eu cunosc și simt, cele mai mari nevoie ale dvs. Condiții mai bune de munca e ceea ce vreau eu, în primul rînd, pentru voi toți. Conducerea țării cunoaște de nevoile noastre, se comunică sistematic ca acest subiect să fie soluționat. Echipa MAI lucrează intens cu Ministerul Finanțelor, ca să identifice soluții pentru a crește nivelul de salarizare. De asemenea, mi-am propus să dotăm subdiviziunile MAI cu echipamente digitalizate și inteligente, pentru ca schimbul de date să fie cît mai rapid, iar intervenția polițiștilor cît mai promptă și eficientă”, a subliniat Ana Revenco.

Ședința s-a încheiat cu o sesiune de întrebări-răspunsuri la subiecte tehnice privind îmbunătățirea procesului de muncă.

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав