Criza energetică stiri: 772
Preşedintele stiri: 3230
Puterea stiri: 7217
Obiectiv european stiri: 291

Ministra Afacerilor Interne a chemat la covor doi angajați

21 oct. 2021,, 17:45   Societate
9331

Ministra Afacerilor Interne, Ana Revenco a conferit distincții sportivilor care activează în cadrul subdiviziunilor Ministerului, comisarului Ruslan Matcovschi și agentului-șef adjunct Victor Ciobanu.


În mesajul său Ana Revenco a spus: „sînt nespus de bucuroasă să vă întîlnesc astăzi stimați colegi. Datorită rezultatelor obținute ne-ați oferit posibilitatea de a fi mai cunoscuți la nivel național și chiar internațional. Aceste titluri mondiale necesită mult efort, rezistență și poate chiar durere uneori. Însă toată această muncă asiduă este răsplătită cu mîndria de a asculta intonarea Imnului Național și de a privi drapelul țării noastre de pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Vă mulțumesc pentru faptul că știți cum să reușiți să îmbinați sportul cu munca de ofițeri printr-o implicare continuă. Vă încurajez, dragi colegi, să îi motivați și pe cei mici, și pe cei mari, și să-i ghidați în practicarea sportului de performanță”, transmite Noi.md.

În semn de recunoștință pentru promovarea imaginii MAI și a Republicii Moldova pe plan național și internațional prin obținerea rezultatelor excepționale, calității sportive și fizice deosebite, responsabilitatea și perseverența de care au dat dovadă și atitudine conștiincioasă față de exercitarea atribuțiilor funcționale, Ana Revenco le-a conferit sportivilor „Titlul de onoare” al Ministerului Afacerilor Interne.

Ruslan Matcovschi este ofițer de urmărire penală în cadrul IP Fălești și a cîștigat Campionatul Mondial de Powerlifting WDFPF 2021. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 17-19 septembrie în Sardinia (Italia), și polițistul de frontieră Victor Ciobanu, luptător de stil greco-roman, s-a clasat pe primul loc la Campionatul mondial de la Oslo (Norvegia), la categoria de greutate de 60 de kilograme.


0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав