COVID-19 în MOLDOVA

Ministerul Sănătății și-a prezentat raportul de activitate

Ministerul Sănătății și-a prezentat raportul de activitate

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează asupra măsurilor întreprinse în cele 5 luni de activitate de la învestirea Guvernului Sandu, informează curentul.md.

„O prioritate deosebită a fost acordată acțiunilor privind elucidarea aspectelor ce țin de cheltuiala banilor publici, asigurarea transparenței în efectuarea achizițiilor publice în sfera ocrotirii sănătății și protecției sociale și elaborarea numeroaselor proiecte de hotărîri de Guvern, concepte și strategii în domeniul ocrotirii sănătății, muncii și protecției sociale”, se menționează într-un comunicat al Ministerului.

În același timp, instituția susține că, unele din cele mai importante realizări în domeniul sănătății, muncii și protecției sociale sînt incluse în Raportul pentru 5 luni de activitate a Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, care poate fi accesat AICI.


Totodată, prescripțiile cu privire la lichidarea iregularităților constatate în rezultatul controlului financiar, le puteți accesa AICI.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load