COVID-19 în MOLDOVA

Ministerul Sănătății, despre perchezițiile din această dimineață

Ministerul Sănătății, despre perchezițiile din această dimineață

În contextul percheziţiilor efectuate de către ofiţerii CNA, în cadrul Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă, din subordinea Ministerului Sănătății, Muncii și Protecției Sociale, Ministerul Sănătății informează că atât instituția vizată, cât și Ministerul vor coopera cu organele de drept pentru a oferi toate informațiile necesare privind elucidarea cazurilor investigate.

„MSMPS condamnă cu vehemenţă actele de corupţie printre angajaţi şi reiterează importanța respectării prevederilor legislației. Totodată, ne exprimăm regretul faţă de situaţia creată şi anunţăm că asemenea cazuri nu vor fi tolerate”, se precizează într-un comunicat de presă emis de ministerul Sănătății.

Amintim că la această oră ofițerii CNA efectuează percheziții la Consiliul Național pentru Determinarea Divizibilității și Capacității de Muncă. Acţiunea de urmărire penală vizează presupuse acte de corupere, comise de către angajaţi ai Consiliului Național pentru Determinarea Dizabilității și Capacității de Muncă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load