COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Ministerul Mediului a venit cu o reacție la cazul de braconaj din Sîngerei

15 oct. 16:18   Societate
1359 0

Ministerul Mediului a venit cu o reacție, după ce pe rețelele sociale au fost publicate imagine cum mai multe căprioare au fost ucise, la Sîngerei, transmite Noi.md cu referire la unimedia.info.

Într-un comunicat de presă, instituția menționează că „condamnă ferm astfel de acte ce atentează la regimul de protecție a regnului animal”.

„Ministerul Mediului condamnă ferm astfel de acte ce atentează la regimul de protecție a regnului animal și ne exprimăm regretul cu privire la presupusul caz de braconaj din Raionul Sîngerei. Ne exprimăm încrederea că instituțiile de drept vor investiga cazul, iar acțiunile ilegale și violente vor fi pedepsite conform legislației în vigoare.

Îndemnăm cetățenii care cunosc informații veridice despre aceste acțiuni criminale, să anunțe la Linia specializată Anticorupție a Inspectoratului pentru Protecția Mediului – 022 78 38 31. Totodată, Ministerul Mediului reiterează poziția fermă: intenția de a combate fenomenul braconajului, prin înăsprirea sancțiunilor și prin sporirea raziilor”, menționează instituția.

Amintim că, mai multe căprioare au fost ucise, la Sîngerei. Imaginele au fost publicate pe rețelele sociale de către Partidul Democrația Acasă. Potrivit formațiunii, acestea ar fi fost transmise de un anonim.


La scurt timp Agenția Moldsilva a venit cu o reacție, instituția a menționat într-un comunicat de presă că „condamnă cu vehemență asemenea fapte”.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X