COVID-19 în MOLDOVA

Ministerul Educației organizează o Conferință Națională dedicată învățămîntului profesional tehnic

Ministerul Educației organizează o Conferință Națională dedicată învățămîntului profesional tehnic

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării în parteneriat cu Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA), KulturKontakt Austria și cu suportul financiar al Liechtenstein Development Service (LED) organizează Conferința Națională „Guvernare eficientă și viabilă a instituțiilor de învățămînt profesional tehnic”.

Evenimentul va avea loc pe 21-22 noiembrie la Palatul Republicii, Chișinău, relatează NOI.md cu referire la unimedia.info.

Scopul conferinței este de a stabili conexiuni antreprenoriale între predare/învățare, generarea de venituri și viabilitatea instituțională a Instituțiilor de Învățămînt Profesional Tehnic din Republica Moldova.


În prima zi de Conferință vor fi prezentări ținute de vorbitori, profesioniști din domeniu de la Ministerul Educației, Culturii și Cercetării, reprezentanți ai KulturKontakt Austria, experți de la CEDA, dar și directori ai instituțiilor de profil.

În ziua a doua se vor desfășura ateliere de lucru axate pe identificarea realizărilor, dificultăților și soluțiilor în pregătirea profesională și angajarea în cîmpul muncii, dezvoltarea activităților antreprenoriale generatoare de venit și a capacității centrelor de excelență, trecerea la autogestiune financiar economică etc. Rezultatele obținute vor fi prezentate și analizate de toate grupurile implicate.

Reamintim că evenimentul va avea loc joi și vineri, pe 21-22 noiembrie 2019 la Palatul Republicii, strada Maria Cebotari 16, Chișinău.

Centrul pentru Educație Antreprenorială și Asistență în Afaceri (CEDA) este o organizație non-guvernamentală. CEDA sprijină reformele în educație, promovează antreprenoriatul, activitățile generatoare de venit ca temelie pentru formarea profesională de calitate și educația pentru carieră, avînd drept țel formarea și valorificarea competențelor profesionale, a inițiativei individuale și a spiritului antreprenorial.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load