COVID-19 în MOLDOVA

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Mîine vor avea loc alegeri locale în Tîrnova, Dondușeni și Nucăreni, Telenești

Duminică, 6 septembrie, au loc alegeri locale în comuna Tîrnova, raionul Dondușeni și în satul Nucăreni, raionul Telenești.

În fiecare dintre cele două localități candidează la funcția de primar cîte trei persoane, transmite IPN.

În comuna Tîrnova, raionul Dondușeni pentru funcția de primar candidează Bodorin Victor, de la Partidul Socialiștilor, Lisnic Ion, de la Partidul Democrat și Lisnic Oleg, candidat independent.

În satul Nucăreni, raionul Telenești sînt, la fel, trei pretendenți pentru funcția de primar. Este vorba despre Rusu Serghei de la Partidul Democrat, Lașcu Sergiu de la Partidul Liberal Democrat și Cernolev Iurie, din partea Platformei Demnitate și Adevăr.

Potrivit Comisiei Electorale Centrale, pentru comuna Tîrnova vor fi tipărite 3 068 buletine de vot. Pentru satul Nucăreni, urmează a fi tipărite 827 buletine de vot. Valoarea totală a tirajului de buletine pentru alegerile locale noi din 6 septembrie este de aproape 3000 de lei.

Alegerile noi în aceste două localități sînt organizate ca urmare a demisiei primarilor, motivată prin alegerea acestora în calitate de președinți ai raioanelor Dondușeni și, respectiv, Telenești.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load