Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Mihail Kovali: "În Moldova este mai liber decît în altă țară"

21 mai. 11:05   Societate
2114

În Moldova este mai liber decât orice altă țară, inclusiv aici există mai multă libertate decît în SUA.

Această opinie a fost exprimată de iluzionistul și mentalistul Mihail Covali într-un interviu în cadrul noii ediții a proiectului "Nicăieri nu-i ca acasă" pe portalul Noi.md.

Întrebat dacă este fericit astăzi acasă și dacă crede că poate să se dezvolte și să creeze noi numere uimitoare în Republica Moldova, Mihail Covali a menționat că orice om care are ocupația lui și care este „bolnav” cu asta, orice om care are direcția lui și are idei concrete, este fericit în orice țară, de aceea el a rămas aici.

”Am foarte mult de lucru în Moldova și asta îmi place. La noi, în Moldova, este mai liber decît în altă țară. Eu am un prieten care lucrează în SUA. SUA este visul meu, eu foarte tare să ajung acolo, pentru că îmi plac Statele Unite și toate trucurile pe care le arăt eu au fost create în SUA încă în secolul XIX de professor Hophan și alții. Îmi place foarte tare SUA, dar prietenul meu îmi spune că ei acolo nu au libertate , mereu sînt restricții, dar el cînd vine în Moldova, totul e liber”, a menționat iluzionistul și mentalistul.

El a recunoscut că cu cinci ani în urmă, a vrut să plece din țară.


”Da, am vrut să plec. Am avut o dilemă: sau Rusia sau România. Este un pas greu dacă vrei să pleci în altă țară. Și mai este o chestie - aici, În Moldova, eu sînt Mihai Kovali, dar în afara țării eu sînt doar un magician. Numele tot este important, maia les dacă ești un artist. Tu trebuie să începi de la zero în altă parte”a spus Mihail Covali.

El al menționat că visează să realizeze un proiect.

”Nu este legat de Moldova sau de o altă țară. El este legat de toată lumea, desigur că nu voi spune ce este asta, dar este ceva pe Internet, legat de iluzie, magie și este în producție acest proiect, eu cu consultantul meu lucrăm asupra acestui proiect. Va fi ceva foarte tare și e posibil ca peste cîțiva ani să fie realizat”, a subliniat iluzionistul Mihail Covali.

2

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав