COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mesajul președintelui cu prilejul încheierii anului de învățămînt 2019-2020

Mesajul președintelui cu prilejul încheierii anului de învățămînt 2019-2020

Șeful statului a ținut să transmită astăzi un mesaj de felicitare elevilor și pedagogilog cu prilejul încheierii anului școlar, notează Noi.md.

El le-a urat elevilor vacanță rodnică și frumoasă, iar la toamnă să revină cu vise și forțe noi.

"Sfîrșitul lunii mai aduce sentimentul unei împliniri, al unei realizări, al unei reușite marcate gălăgios, colorat și cu multă bucurie.


În acest an luna mai pleacă așa cum a venit – în liniște și izolare.

Deși nu va răsuna la propriu clopoțelul în cadrul festivităților de încheiere a anului de învățămînt, sunetul lui se face auzit în sufletele elevilor, ale profesorilor și părinților. Astăzi punem punct anului de studiu 2019-2020 – unul de referință în biografiile noastre și, în special, în evoluția sistemelor educaționale din toate țările lumii.

Situația în care ne-am pomenit, generată de COVID-19, ne-a oferit posibilitatea de a înțelege că se poate învăța/preda și altfel, că profesorii sînt foarte flexibili și receptivi, iar elevii – dispuși să învețe în orice condiții; am văzut că știm, putem și, mai ales, vrem să perseverăm. Îndemnul meu este să ieșim din această perioadă cu lecția învățată! Să conștientizăm gradul de responsabilitate al fiecăruia dintre noi! Să fim solidari în drumul nostru spre succes!

Cu certitudine, vara care stă să vină va fi și ea una de descoperire – a noastră, a oamenilor de alături, a locurilor frumoase din țară, a lumilor din cărți, a infinitului din universul virtual.

În cheia tradiției, Vă urez vacanță frumoasă și rodnică în ale cunoașterii, dragi elevi și studenți ai țării! Acumulați forțe, impresii și vise!

Să ne revedem sănătoși în toamnă!"

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load