X 
Puterea stiri: 7442
Criza energetică stiri: 1121

Mesajul ministrului Educației de Ziua Internațională a Tineretului

12 aug. 15:30   Societate
882 0

Astăzi, 12 august 2022, Republica Moldova, alături de întreaga comunitate internațională, celebrează Ziua Internațională a Tineretului. Cu această ocazie, Anatolie Topală, Ministru al Educației și Cercetării, adresează sincere felicitări tinerilor.

”Dumneavoastră, tinerii talentați, plini de entuziasm și inițiativă, creativi, curajoși, inteligenți sînteți cea mai mare bogăție a Republicii Moldova.

Vreau să vă felicit pentru curaj, solidaritate, umanism și să vă mulțumesc tuturor pentru idei, inițiative și implicare în gestionarea pandemiei și a crizei refugiaților din Ucraina. Aveți tot respectul și considerația noastră.

Dumneavoastră, actualii elevi și studenți, tineri profesioniști, aveți forța, cunoștințele, energia pozitivă necesară de a construi un stat democratic, în care primează legea și domnește pacea și care îmbrățișează valorile general umane și tinde să fie parte a marii familii europene.

Succesele fiecăruia dintre voi, victoriile și realizările în creație și pe plan profesional, afirmarea în domeniul științei și afacerilor, în implementarea proiectelor publice, sportive și sociale reprezintă succesele Republicii Moldova, ne onorează țara și o propulsează spre o dezvoltare durabilă.


Prețuiți și trăiți din plin această frumoasă etapă a vieții! Alegeți un mod de viață sănătos! Acumulați cunoștințe, experiență, comunicați, creați, odihniți-vă, călătoriți, implicați-vă în voluntariat, participați activ la viața socială și politică a țării, faceți-vă auziți!

Cred că veți păstra cele mai bune tradiții ale generațiilor trecute, multiplicîndu-le și că veți face totul pentru prosperitatea țării noastre.

Viitorul vă aparține! Împreună avem un viitor! Răspundeți cu brio tuturor provocărilor timpului! Vă sîntem alături!”, a punctat cu respect, ministrul Anatolie Topală.


Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce părere aveți despre faptul că zborurile directe către Moscova au fost interzise?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав