COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mesajul lui Corneliu Popovici de Ziua Internațională a Fericirii

Mesajul lui Corneliu Popovici de Ziua Internațională a Fericirii

Astăzi în întreaga lume este celebrată Ziua Internațională a Fericirii. Consilierul președintelui în domeniul Educației, Corneliu Popovici, a venit cu îndemnult de a folosi această ocazie pentru a reînnoi un spirit de solidaritate la nivelul întregii societăți.

"Lansată pentru a încuraja guvernele să ia în considerare starea de bine a cetățenilor, această sărbătoare vine să ne amintească faptul că fericirea este în lucruri mărunte, în zîmbete dăruite, în timpul petrecut printre oamenii dragi și în locurile care aduc liniște sufletească.

Astăzi, cînd întreaga lume își mobilizează forțele pentru a lupta cu pandemia Covid 19, Ziua Internațională a Fericirii este o șansă de a afirma că pacea, bunăstarea și bucuria merită întîietate. Este afirmarea faptului că fericirea reprezintă o responsabilitate colectivă, iar cel mai bun mod de a o sărbători este luarea de atitudine pentru atenuarea suferinței.


Să folosim această ocazie pentru a reînnoi un spirit de solidaritate la nivelul întregii societăți, pentru a crea un viitor mai sigur, mai prosper și mai durabil pentru noi toți", a scris Corneliu Popovici pe o rețea de socializare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load