COVID-19 în MOLDOVA

Mesajul diasporei: Poliția și Armata sînt ale R. Moldova, nu ale lui Plahotniuc

Mesajul diasporei: Poliția și Armata sînt ale R. Moldova, nu ale lui Plahotniuc

Comunitatea FreeMoldova vine cu un mesaj din partea diasporei pentru polițiști, soldați, carabinieri și Ministerul Afacerilor Interne (MAI). În mesaj, toți aceștia sînt îndemnați să fie curajoși și să susțină poporul.

„Stimați Polițiști, Soldați și Carabinieri, Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova,

Noi, reprezentanți ai diasporei, vă rugăm să fiți curajoși. Să fiți patrioți. Să fiți de partea poporului și a legii, și să îi lăsați pe vasalii dictatorului Plahotniuc în urmă. Poliția și Armata sînt ale R. Moldova, nu ale lui Plahotniuc!


Șeful MAI și al Armatei susțin că Poliția și Armata sînt apolitice. Însă apolitic nu există. Ori susții poporul, ori susții pe cei care se tem, se ascund și se protejează de popor, pentru a-l fura. Altă cale nu există.

Moldova are o șansă istorică unică de a deveni o țară liberă, în care Poliția și Armata Protejează Poporul, iar Poporul Respectă Poliția și Armata.

Urmați exemplul soldaților armeni, care au avut aceeași alegere dificilă ca și dumneavoastră anul trecut, în mai 2018. Și au trecut de partea poporului, scăldați în laude și ovații.

Luați exemplu de la Anatolie Macovei, șeful direcției a șasea din Inspectoratul Național de Investigație, și de la echipa sa. Primilor le e mai greu, dar pe toți nu îi vor putea controla. Iar Alexandru Pînzari, ca și hoții ale căror ordine le urmează, va face pușcărie pentru uzurparea puterii în stat.

Noi credem în voi. Împreună, putem face istorie. Împreună putem fi Liberi Acasă.

Cu respect,
Diaspora

Deciziile Curții Constituționale (CC) din ultimele zile vin să coincidă cu poziția Partidului Democrat din Moldova (PDM), care a declarat nelegitime voturile din Parlament și a solicitat declanșarea alegerilor anticipate.

„Sincronizarea” dintre PDM și CC nu este însă una întîmplătoare. Dintre cei 6 judecători ai Înaltei Curți, 3 dintre ei au fost anterior deputați ai PDM, iar doi au fost incluși în componența CC cu puțin timp înainte de alegerile parlamentare din luna februarie.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load