X 
Arşiţa stiri: 179
Jocurile Olimpice stiri: 134
Transnistria stiri: 1412

Membrii ansamblului „Joc”, care au dansat la braț cu fugarul Ilan Șor, riscă demisie

7 iun. 13:50   Societate
5911 1

Dansatorii ansamblului „Joc” care s-au prins în horă cu Ilan Șor, la un eveniment de la Sankt Petersburg, riscă să fie dați afară din colectiv.

Ministrul Culturii a precizat pentru TV8 că a fost pornită o anchetă pentru a înțelege mai bine cum acești tineri, parte a unui ansamblu de stat, au ajuns să facă jocul politicienilor proruși.

În contextul forumului economic de la Sankt Petersburg, oamenii lui Ilan Șor au amenajat o curte moldovenească. Aici politicienii și oaspeții lor s-au prins în horă, iar dansatori profesioniști aduși special pentru eveniment au avut grijă să dea tonul distracției. Ministrul Culturii a precizat că pornit o anchetă internă pentru a înțelege cum s-a întîmplat ca membrii unui ansamblu emerit au ajuns să danseze pentru un stat agresor.

„ - E o situație gravă, inadmisibilă și bineînțeles vor fi luate măsuri.
- Urmează să discutați?
- Da, vom face o anchetă internă ca să stabilim toate aspectele și responsabilitățile. Se vede de la o poștă că s-a încălcat și legislația și bunul simț”,ministrul Culturii, Seriu Prodan.

„Trebuie să vedem cine a inspirat tot aceast lucru. Acum se dă vina doar pe acești interpreți care chipurile au plecat fără știrea nimănui. Pe interpreți încă nu i-am audiat ca să vedem cum stau lucrurile de fapt. Noi nu excludem nicio variantă. Vom examina, vom documenta. Vom da posibilitate tuturor să-și expună poziția”,a spus ministrul Culturii, Seriu Prodan.


De menționat că conducerea ansamblului „Joc” a declarat că deplasarea tinerilor în Rusia este o surpriză neplăcută și total neașteptată. Administrația școlii de dans a mai precizat că membrii colectivului au plecat în Rusia pe cont propriu, fără să anunțe.

8
1
0
3
24

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce va duce decizia de a fuziona fizica, chimia și biologia într-o singură materie școlară?
CAII MOLDOVENEȘTI, ÎN CENTRUL UNUI SCANDAL!Сандуляк Владислав