Criza energetică stiri: 783
Preşedintele stiri: 3233
Puterea stiri: 7326
Obiectiv european stiri: 283

Medici și farmaciști cercetați penal pentru circulația ilegală a drogurilor

20 mai. 14:12   Societate
1393

La 19 mai, polițiștii au efectuat percheziții la domiciliile și birourile a șase persoane, printre care medici și farmaciști, pentru că ar pune în circulație ilegal substanțe narcotice în proporții mari, în scop de înstrăinare, pe teritoriul raionului Comrat.

Polițiștii au depistat un depozit plin cu cutii cu medicamente cu efect psihotrop, contrafăcute, cu termen de valabilitate expirat.

De asemenea, au fost depistate și ridicatetelefoane mobile, utilaj artizanal de consumare a drogurilor,zeci de seringi cu lichid străveziu, un stick și laptop, un pat de la armă,cataloage pentru evidența persoanelor consumatoare de droguri,mape cu acte de evidență contabilă și mijloace bănești obținute din activități ilegale.

Obiectele și substanțele ridicate urmează a fi supuse expertizei pentru a stabili cu exactitate tipul drogului și cantitatea exactă.

Bănuiții sînt cercetați la libertate, iar dacă vina le va fi demonstrată, aceștia riscă o pedeapsă cu închisoare de la 3 la 7 ani cu privarea de dreptul de a ocupa anumite funcţii sau de a exercita o anumită activitate pe un termen de la 3 la 5 ani.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав