COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Medic: O sa murim cu toții nu din cauza virusului ci a răutății, egoismului și indiferenții

Medic: O sa murim cu toții nu din cauza virusului ci a răutății, egoismului și indiferenții

Încă un medic din țara noastră a adresat un mesaj pentru diaspora moldovenească, care nu vrea să cumpere polița de asistență medicală. Angela Timus a scris pe pagina sa de Facebook:

„Deja e strigător la cer... Dragi moldoveni, o sa murim cu toții nu din cauza virusului ci a răutății, egoismului si indiferenții, a mentalității pe care o avem.

Toata diaspora este indignată de faptul ca sînt obligați să procure polița de asigurare.. Mă întreb - chiar e atît de mult pt voi 200 €, pt sănătatea voastră?


Și noi, medicii de ce ar trebui să ne expunem riscului cu viața pt voi? Nu credeți că si noi avem familii?? Nu credeți că și noi am putea sta acasă și să nu riscăm cu sănătatea noastră? Și nu-mi spuneți de Hipocrate cînd voi nu respectați obligația de a avea grijă, măcar, de sănătatea voastră nu și a noastră, pe cei care ne expuneți. Cînd veți realiza ca nu guvernarea e responsabila de viețile voastre ci fiecare personal?”.

Precizăm că mesajul unui alt medic moldovean, Veaceslav Groza, a devenit viral pe internet. Acesta s-a arătat revoltat că unii reprezentanți ai diasporei au pretenții să fie tratați gratuit în țară, deși nu plătesc impozite și nici nu doresc să procure polița de asigurare medicală.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load