AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 463 411  Au ieșit 376 787​  Au rămas 86 724     Mai multe detalii
Eurovision stiri: 393
Transnistria stiri: 903
Criza energetică stiri: 728

MC Mike și Ivan Liulenov au participat la МоржиFest de la Kiev (VIDEO)

20 ian. 19:00   Societate
2128 0

Prezentatorul, showmanul Mihail Țurcan (MC Mike) și umoristul Ivan Liulenov, ex-liderul echipei KVN Moldova "Stoianovka" au prezentat Moldova la Festivalul МоржиFest desfășurat în ajun la Kiev, care a avut loc cu ocazia Bobotezei, relatează Noi.md.

La eveniment, care a fost organizat pe teritoriul parcului Muromets din regiunea Desnyansky din or. Kiev, au participat locuitorii și oaspeții orașului pentru a participa la sărbătoarea populară, pentru a se încărca cu sănătate, emoții pozitive și energie pentru tot anul. Toți cei prezenți au putut să participe la ritualul sfințirii apei, să se scufunde în apă și să ia apă sfințită.

Programul a inclus nu numai scăldatul în apa sfințită a rîului, ci și ateliere de înot de iarnă, un parc acvatic pentru morse, diverse competiții, iar cel mai impresionant eveniment a acelei zile a fost înotul în apă înghețată în stilul broscuță. În același timp, a fost stabilit un record de 110 metri de Victoria Bilan.

Trebuie remarcat faptul că în fiecare an, pe 19 ianuarie, creștinii ortodocși sărbătoresc o sfîntă sărbătoare - Botezul Domnului. Aceasta este ziua în care Fiul lui Dumnezeu a primit Taina sfîntului botez în rîul Iordan. Se crede că apa din rîu în această zi este sfîntă, ea poate să curețe sufletele și trupurile, precum și să vindece orice boală. Mulți oameni respectă tradiția de a se scălda în apa rece ca gheața de Botează.

3

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Ce este familia?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав