COVID-19 : VACCINAȚI 1 007 469  INFECTAȚI 417 369 (+5138)   TRATAȚI 373 179     DECESE 10 566(+24)   Mai multe detalii 
Criza energetică stiri: 553
Coronavirus stiri: 7949

Măsurile cerute de Natalia Morari și Cristina Guțu în conflictul cu TV8

29 oct. 2021,, 08:15   Societate
2026 1

Măsurile de asigurare, cerute de Natalia Morari, fostă membră a Asociației „Media Alternativă” și Cristina Guțu, membră a Asociației, în litigiul cu TV8 au fost respinse de Judecătoria Chișinău cu sediul Centru, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Potrivit magistraților, cererile de asigurare formulate de cele două reclamante sînt neîntemeiate.

Guțu a contestat în instanța de judecată mai multe decizii ale Adunării Generale Extraordinare a Asociației Obștești „Media Alternativă”, pe care spune că le consideră ilegale.

Aceasta a cerut în instanță asigurarea aplicării măsurilor de asigurare a acțiunii prin interzicerea convocării și desfășurării Adunărilor Generale ale AO „Media Alternativă”, în vederea majorării componenței membrilor și admiterii unor noi membri ai Asociației.

De asemenea, Cristina Guțu a solicitat declararea nulității hotărîrilor Adunării generale Extraordinare din 7 septembrie, cînd Natalia Morari a fost înlăturată din funcția de membru al Consiliului de administrare și președinte al Asociației.


Încheierea instanței poate fi contestată la Curtea de Apel în termen de 15 zile.

Natalia Morari a solicitat instanței suspendarea hotărîrilor Adunării Generale Extraordinare a AO „Media Alternativă din ziua cînd membrii Asociației au luat act de cererea privind retragerea jurnalistei din fotoliul de membră a Asociației. Încheierea instanței nu este definitivă și poate fi contestată cu recurs la Curtea de Apel Chișinău, în decurs de 15 zile.

De asemenea, Morari a cerut și interzicerea convocării și desfășurării Adunărilor Generale ordinare și extraordinare ale AO „Media Alternativă” în vederea modificării componenței membrilor Asociației și a altor organe de conducere a acesteia.

Instanța de judecată nu a dat curs nici acestei cereri.

0

Adăuga comentariu

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

De ce, în opinia dumneavoastră, ar trebui să fie îngrijorate în primul rînd autoritățile din Republica Moldova?
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав
Despre cum se nasc zeiiКатрук Валерий
Muzeul de ceară din Codri (+Video)Катрук Валерий
 X