COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Vizita lui Erdogan: Benzinăriile își vor sista activitatea

Vizita lui Erdogan: Benzinăriile își vor sista activitatea

Circulație restricționată, parcări interzise și stații PECO închise. Astfel de măsuri anunță Inspectoratul Național de Patrulare pe durata vizitei oficiale a președintelui Turciei în Republica Moldova.

Astfel, va fi restricționată circulația pe unele tronsoane, precum și va fi interzisă parcarea unităților de transport. Restricțiile se vor aplica pentru bulevardul Dacia, bulevardul Ștefan cel Mare, str. Pușkin, Pîrcălab, Serghei Lazo și perimetrul între străzile Serghei Lazo – Bănulescu Bodoni, pe bulevardul Ștefan cel Mare.

Totodată, pe ruta de deplasare, doar pe timpul deplasării delegațiilor oficiale, va fi sistată activitatea stațiilor PECO.


Pe parcursul a toate evenimentele, transportul public urban care circulă pe bulevardul Ștefan cel Mare va fi redirecționat pe strada București. Pe segmentul străzilor Mihai Viteazul – Ismail în tipul deplasării delegațiilor oficiale va fi sistată circulația transportului în ambele direcții.

În perimetrul străzilor Vlaicu Pîrcălab, 31 August, Sfatul Țării, Columna parcarea automobilelor va fi interzisă.

De asemenea, poliția recomandă cetățenilor și șoferilor să dețină acte de identitate, legitimație de serviciu sau permise de acces în zona de locuință sau muncă pe segmentul străzilor Serghei Lazo – Vlaicu Pîrcălab, strada Columna și 31 August.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load