COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Măsuri înăsprite la Soroca, pentru a limita răspîndirea coronovarisului

Măsuri înăsprite la Soroca, pentru a limita răspîndirea coronovarisului

Comisia pentru Situații Excepționale a înăsprit regimul de carantină în orașul Soroca. Premierul Ion Chicu a anunțat că decizia a fost luată în urma nerespectării interdicțiilor impuse în această localitate și ca urmare a înregistrării creșterii numărului de îmbolnăviri cu COVID-19.

Astfel, se impun reguli stricte în special la deplasările cetățenilor. În zonă vor fi detașați mai mulți angajați ai MAI și Ministerului Apărării care vor supraveghea respectarea acestor reguli.

Comisia a decis interzicerea ieșirii din casă, fără un motiv plauzibil, pentru persoanele de peste 63 de ani. De asemenea, se interzicea aflarea a mai mult de două persoane în grup. Toți cetățenii care vor ieși din casă sînt obligați să poarte mijloace individuale de protecție, inclusiv în timpul deplasării în autovehicul. Comisia a mai stabilit interzicerea aflării a mai mult de două persoane în mașină, inclusiv șoferul.


De asemenea, se interzice comerțul online, cu excepția medicamentelor, articolelor igienico-sanitare și produselor alimentare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load