Criza energetică stiri: 789
Preşedintele stiri: 3235
Puterea stiri: 7327
Obiectiv european stiri: 287

Mașinile unui lider al protestului agricultorilor din capitală, incendiate la Căușeni (FOTO/VIDEO)

18 dec. 2020,, 11:17   Societate
5219

Două unități de transport, o mașină și un microbuz, care aparțin unuia dintre liderii protestelor agricultorilor din centrul Capitalei, ar fi fost incendiate noaptea trecută.

Despre asta a anunțat deputatul Partidului Acțiune și Solidaritate Sergiu Litvinenco, care nu crede că „ar fi o întâmplare” și a anunțat că va cere „o anchetă obiectivă și rapidă cu privire la acest caz”.

„În această noapte, au fost incendiate ambele mașini care aparțin lui Mihail Bobicov, antreprenor din agricultură din Căușeni și unul dintre persoanele care este în primele rânduri la protestul agricultorilor. Nu cred că totul ar fi o întâmplare și nu ar avea scopul intimidării”, a scris Litvinenco pe pagina sa de Facebook unde a plasat și mai multe poze cu ceea ce a rămas după lichidarea flăcărilor, transmite realitatea.md.

Parlamentarul a opinat că „se pare că revenim la practica anilor 90 când raketul și bandiții dădeau foc la case și mașini și umblau cu fierul de călcat pentru a-și impune opiniile”. „Voi cere o anchetă obiectivă și rapidă cu privire la acest caz. Mai ales că momentul incendiului a fost surprins de camerele video din preajmă”, a mai menționat deputatul PAS.

Solicitată de Realitatea.md, ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a menționat că în dimineața zilei de 18 decembrie angajații IGSU au avut misiunea de a interveni la lichidarea unui incendiu izbucnit în orașul Căușeni. „Potrivit primelor informații un autovehicul de model BMW X3 a luat foc pe teritoriul gării auto din oraș. Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 4:45. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri care a reușit lichidarea arderii la ora 5:22. În urma incendiului nici o persoană nu a avut de suferit. Arderea a afectat total autovehiculul, dar și parțial un microbuz parcat în preajmă. Circumstanțele și cauza incendiului urmează a fi stabilite de specialiști”, a menționat Pușcașu.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

© Business

Moldova, împreună cu Ucraina, a primit statutul de țară candidată la UE. Cum, în opinia dumneavoastră, se va schimba viața moldovenilor?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав