TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Mașină plină cu mărfuri de contrabandă, găsită de cățelușa Mira (VIDEO)

Un automobil încărcat cu bunuri, estimate la jumătate de million de lei, a fost găsit abandonat în zona de frontieră de către angajații Sectorului Poliției de Frontieră Criva. Incidentul a fost consemnat în seara zilei de 21 octombrie curent, pe direcția Lipcani – Podvirievca.

Mașina avea numere de înmatriculare ale Marii Britanie. Aceasta derapase de pe traseu întrucît era oprit în șanțul adiacent al acestuia, iar conducătorul auto nu se afla în proximitate.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse și cu implicarea patrupedei de serviciu Mira care a luat urmele celor implicați, ofițerii de investigații au identificat locul de aflare a doi conaționali. Persoanele sînt locuitori ai raionului Briceni, în vîrstă de 32 și respectiv 35 ani.

Audiați, aceștia au comunicat că o persoană necunoscută le-a propus în schimbul unei sume de bani să meargă la o locație stabilită unde vor fi așteptați de alte persoane și ultimile vor încărca automobilul dat cu marfă (de uz casnic, accesorii, piese auto și articole vestimentare). Pe drumul de întoarcere spre orașul Lipcani, deplasîndu-se pe un drum cu noroi, automobilul a derapat în șanțul adiacent. Nereușind să-l restabilească bărbații au plecat de la fața locului.

Atît mijlocul de transport, cît și bunurile au fost depozitate la sediul Sectorului Poliției de Frontieră Lipcani.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri