COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Mărturisirile primei femei din Moldova infectată cu Covid-19

Mărturisirile primei femei din Moldova infectată cu Covid-19

Prima femeie din Republica Moldova depistată cu Covid 19, venită din Italia la data de 7 martie, a oferit mai multe detalii despre experiența pe care a trăit-o în urma infectării cu noul coronavirus.

Femeia a povestit în cadrul emisiunii de la Jurnal TV că nu este adevărat că a fugit dintr-un spital din Italia. Ea spune că, de fapt, atunci cînd s-a îmbolnăvit credea că a răcit, iar după cîteva zile, cînd a observat că simptomele nu dispar, s-a adresat spitalului din localitate, fiindu-i frică că ar putea avea coronavirus, scrie Ziarul de Gardă.

Ulterior, medicii italieni ar fi externat-o, spunîndu-i că nu este infectată și i-au prescris antibiotice. Cînd ea s-a întors în casa italiencei, fiica acesteia i-ar fi spus că nu mai are nevoie de serviciile ei și a cazat-o într-un hotel.


"Fiica femeii unde lucram a hotărît să mă cazeze într-un hotel. Dar hotelul a lucrat doar două zile, deoarece nu avea clienți. Am fost nevoită să-mi cumpăr bilet, să vin acasă și să mă lecuiesc la mine în țară. În spitalul din Italia mi-au spus că am pneumonie și trebuie să stau la pat și să mănînc fructe", ​a spus ea.

Aceasta spune că acum se simte mai bine decît acum o lună. "Vreau să mulțumesc medicilor de la Spitalul Republican, pentru că dacă nu mă ajutau, astăzi eu eram în altă parte", mărurisește femeia.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load