COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 929 781   INFECTAȚI 361 828(+712)   TRATAȚI 345 226      DECESE 9022(+37)   Mai multe detalii 
Preşedintele stiri: 3012

Maria Palii i-a făcut pe jurați unui concurs de talente să danseze

17 oct. 12:45   Societate
8826 0

Maria are doar 16 ani, dar a cîntat pe scenă cu o siguranță perfectă pe care și jurații au simțit-o. Maria merge în etapa următoare a concursului cu patru de DA.

Tînăra a ales o melodie ritmată și destul de complicată și i-a cucerit pe jurați. Aceasta a cîntat melodia lui Fergie „A little party never killed nobody”, transmite Noi.md cu referire la superstar.protv.ro.

Maria Palii are 16 ani, este din Chișinău și studiază la Liceul Teoretic Vasile Lupu. Face în particular cursuri de canto și speră să intre la conservator în viitorul apropiat.

A fost dusă de către mama sa să facă muzică atunci cînd avea 5 ani. De atunci a început să studieze non-stop. Știe să cînte la saxofon, chitară bass și kazoo, instrumente pe care le-a învață într-un timp foarte scurt deoarece se consideră un talent nativ. Părinții o susțin tot timpul și au dus-o în locuri unde alți copii nici nu visează.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Guvernul anunță că există un deficit de personal în structurile de stat. În opinia dvs., cum am putea rezolva această problemă?
 X