Mărfuri de peste 330 de mii de lei, descoperite în mai multe vehicule (VIDEO)

Mărfuri de peste 330 de mii de lei, descoperite în mai multe vehicule (VIDEO)

Mărfuri de peste 330 de mii de lei! Asta au găsit echipele mobile ale Serviciului Vamal în vehiculele a patru conducători auto, relatează Noi.md. 


Mai exact, prima reținere a fost operată la Chișinău, în mașina unui șofer fiind depistate mai multe loturi de pompe de apă, fierăstraie mecanice și lanțuri pentru acestea, toate fără acte de proveniență.


Cea de-a doua depistare a fost consemnată la intrarea în localitatea Copanca, raionul Căușeni. Într-un vehicul de teren au fost descoperite 2000 kg de varză chinezească fără acte de proveniență. Din cercetările preliminare s-a stabilit că legumele au fost achiziționate din Ucraina și introduse ilegal în țară prin regiunea transnistreană, cu ocolirea posturilor vamale interne de control, în scopul evitării achitării taxelor prevăzute de legislația în vigoare.


Iar la ieșirea din localitatea Vălcineț, raionul Ocnița, a fost stopat un autoturism plin cu loturi de bomboane în asortiment, precum și cu produse de curățătorie procurate din Ucraina. 


Cel de-al patrulea caz a fost înregistrat în dimineața zilei de ieri, 12 martie, în apropierea localității Căpriana. Într-un autocar de pe ruta Italia-Moldova au fost descoperite un lot de sisteme multimedia uzate pentru diverse mărci auto, ascunse printre coletele transportate. 


Cercetările sînt continuate în vederea elucidării tuturor circumstanțelor încălcărilor relevate și aplicării sancțiunilor de rigoare.


Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load