TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Marea Britanie: Cod galben de vînt din cauza furtunii Brendan

Marea Britanie: Cod galben de vînt din cauza furtunii Brendan

Cetățenii moldoveni care se află, tranzitează sau intenționează să călătorească în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord urmează să țină cont de următoarele.

Autoritățile britanice au emis un cod galben de vînt din cauza furtunii Brendan, care va afecta în principal Irlanda de Nord, Scoţia și Ţara Galilor. În zonele afectate se vor înregistra ploi torențiale și rafale de vînt cu viteze cuprinse între 101-140 km/h, care pot provoca perturbări în circulația pe rutele de tren, feribot sau avion. Totodată, se pot înregistra valuri puternice pe drumurile de coastă şi întreruperi ale electricității.

Avînd în vedere că orarul zborurilor de pe aeroportul Gatwick ar putea înregistra modificări, se recomandă cetățenilor moldoveni să se informeze pe paginile oficiale ale companiilor de zbor/aeroporturilor despre starea curselor pe care urmează să le efectueze.

Cetățenii Republicii Moldova pot solicita asistența consulară la numerele de telefon ale Ambasadei Republicii Moldova în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load