Incendii stiri: 685
Cazul Șor stiri: 582
Preşedintele stiri: 3738

Marcela Paladi, tînăra rămasă fără picioare pe Viaduct: Cît de mult poate schimba un an din viață

25 mai. 11:31   Societate
4063 0

Marcela Paladi, tînara care a rămas fără picioare în urma tragicului accident de pe Viaduct și care în această perioadă se află la recuperare în Germania unde urmează să beneficieze de proteze de ultimă generație pentru a putea merge din nou, a publicat un video emoționant pe pagina sa de facebook.

Aceasta a arătat un video din perioada de pînă la accident unde radia de fericire și dansa într-o rochie albă și o frîntură din lupta care o duce acum în care învață la propriu să meargă din nou, de această dată cu ajutorul unor proteze.

Totodată tînăra a publicat încă un video în care o mașină iese pe contrasens și era cît pe ce să provoace un accident. Tînăra a reamintit încă odată despre necesitatea introducerii legilor mai dure nu doar prin vorbe, dar prin fapte.

Amintim că, accidentul s-a produs în noaptea de 5 spre 6 februarie. Marcela Paladi era pasagera unei mașini accidentate în capitală. Aceasta a ieșit din autoturism pentru a plasa semnul de semnalizare, pentru a evita producerea unui alt accident. În acel moment, un BMW a lovit-o, tînăra fiind practic strivită între cele două autoturisme.


Rudele Marcelei susțin că șoferul care a accidentat-o nu a venit să o viziteze. Acesta l-ar fi contactat o singură dată pe tatăl Marcelei și s-a arătat gata să contribuie financiar la tratament, însă ulterior nu a mai luat legătura cu ei.

Șoferul care se face vinovat de producerea accidentului era la volanul unui BMW verde. Acesta se numește Gheorghe Begu, specialist în domeniul IT, care în trecut ar fi lucrat în SUA și în Italia. Iar în anii trecuți a fost manager de proiect la aceeași companie moldo-americană, la care a activat pînă la accidentul de pe viaduct și Marcela. Cu toate acestea, el nu se cunoștea cu victimele. În prezent, Begu activează la o altă companie specializată în IT.

În cadrul primei ședințe de judecată, Gheorghe Begu și-a recunoscut vina. Dosarul împotriva acestuia este examinat de Judecătoria Chișinău cu sediul Buiucani. Astfel, astăzi judecătorii au aprobat cererea avocatului Marcelei Paladi de a sechestra bunurile inculpatului, valoarea cărora constituie circa 1,2 milioane de lei.

0
0
2
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Stare de urgență a fost prelungită pentru a 10-a oară. Cum calificați această decizie?