AJUTOR PENTRU REFUGIAȚI   STATISTICA:   Au intrat 471 287  Au ieșit 387 046   Au rămas 84 241     Mai multe detalii
Cazul Dodon stiri: 49
Cazul Șor stiri: 403
Criza energetică stiri: 744

Mandatul de arest la domiciliu în privința ex-președintelui Curții de Apel Bălți a fost prelungit

5 ian. 09:38   Societate
2442

Magistraţii au prelungit cu 30 de zile mandatul de arest la domiciliu emis în privinţa ex-președintelui Curţii de Apel Bălţi, Alexandru Gheorghieș, învinuit pentru îmbogăţire ilicită.

Procuratura Anticorupţie informează că, în după amiaza zilei de 4 ianuarie 2022, magistraţii Judecătoriei Chişinău, sediul Ciocana, au examinat demersul procurorilor anticorupţie cu privire la prelungirea măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu, pe o perioadă de 30 zile, în privinţa judecătorului din cadrul Curţii de Apel Bălţi, învinuit de îmbogățire ilicită, transmite Noi.md cu referire la tv8.md.

Prin încheierea judecătorului de instrucţie s-a admis integral demersul procurorilor anticorupţie şi s-a dispus prelungirea măsurii preventive sub formă de arest la domiciliu în privinţa magistratului Curţii de Apel Bălţi, cu eliberarea unui mandat de prelungire, pe un termen de 30 zile, cu menţinerea restricţiilor şi obligaţiunilor stabilite anterior.

Încheierea este cu drept de recurs la Curtea de Apel Chişinău, în termen de 3 zile.

0

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

În opinia dvs., ce ar trebui de întreprins în prezent pentru a asigura cel mai eficient autoapărarea Republicii Moldova?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав