Cazul Șor stiri: 599

Mama polițistului de frontieră: „Orice efort pămîntesc nu ne va întoarce sufletul nostru înapoi”

6 iul. 17:43   Societate
2822 0

Mama polițistului de frontieră ucis la Aeroport, este răpusă de durere după ce și-a pierdut copilul. „Orice efort pămîntesc nu ne va întoarce sufletul nostru înapoi, nu-l va înlocui”, se arată într-un mesaj plin de regrete al femeii.

Totodată, Nina Munteanu a mulțumit tuturor pentru susținere. „Îmi exprim sincera recunoștință față de toți cei care ne-au fost alături în cea mai tristă zi”, a scris aceasta pe rețele, transmite unimedia.

„A avea o persoană alături în cele mai grele momente este ceva de care noi toți avem nevoie!

Aș dori să-mi exprim sincera recunoștință față de fiecare în parte care au fost alături de noi, începînd cu 30 iunie, în cea mai tristă zi din viața noastră.

Vă mulțumim pentru cuvintele calde și gîndurile bune transmise de cei prezenți și de cei aflați în străinătate”, se arată în mesaj.


„Orice efort pămîntesc nu ne va întoarce sufletul nostru înapoi, nu ne va umple golul din suflet, nu-l va înlocui!”, a scris mama polițistului de frontieră, ucis la Aeroport.

Un polițist de frontieră a fost împușcat mortal, din propriul pistol, de un cetățean străin. Atacatorul l-ar fi deposedat de armă, apoi s-ar fi baricadat într-o încăpere de pe Aeroport. Totodată, a fost împușcat și un agent de securitate, care la fel a decedat.

La scurt timp, bărbatul care a împușcat mortal polițistul de frontieră și agentul de pază a fost capturat, de luptătorii din cadrul Brigăzii de poliție cu destinație specială FULGER. Acesta a fost rănit.

Din cauza împușcăturilor pe Aeroportul Internaţional Chişinău, mai multe curse aeriene au fost anulate.

0
1
1
1
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Cum apreciați activitatea Serviciului 112, mai ales, în contextul intemperiilor?