Coronavirus stiri: 8216
Obiectiv european stiri: 317
Criza energetică stiri: 941

Maidanezul găsit cu lăbuţele mutilate a fost adoptat

20 ian. 2021,, 20:39   Societate
7845

Istorie cu final fericit în cazul maidanezului care a fost găsit cu lăbuţele mutilate pe o stradă din Capitală. După ce a fost operat cu succes în România, cîinele și-a regăsit liniștea în sînul unei familii iubitoare și chiar are o pagina pe Instagram.

După nouă luni de la tragedie, cățelușul a avut o întîlnire cu urmăritorii săi, transmite publika.md.

"Am venit, special, să văd cîinele. Să îl ajutăm cu plapume, mîncare, să o ajutăm pe Iulia. Eu nu înțeleg de ce acest om așa a procedat?"

"E o istorie nemaipomenită. Mai ales, admir cum l-a îngrijit și l-a adus la viață. "Malîş" e un cîine atît de puternic. El a trecut peste asta și mai are încredere în oameni."

"A fost un caz răsunător, toată lumea își făcea griji pentru el."


Fondatoarea ONG-ului "Insula Speranței", Iulia Aksionova, este cea care acum nouă luni l-a salvat pe "Malîş" de la moarte şi a decis să-l adopte, chiar dacă mai are acasă patru căței și o pisică.

"Cînd vin seara acasă, el, împreună cu ceilalți cîini, sare spre mine, latră, se bucură, dă din coadă. Se lasă pe spate ca să îl mîngîi.", a povestit fondatoarea "Insulei Speranţei", Iulia Aksionova.

Tînăra spune că în timp cîinele şi-a recăpătat încrederea în oameni.

"Astăzi toată familia mea intră ușor cu el în contact, însă cel mai mult are încredere în mine. Eu pot să-l iau în brațe, să îl spăl.", a spus fondatoarea "Insulei Speranţei", Iulia Aksionova.

Pe internet, Iulia a fost abordată de o femeie din SUA, care s-a oferit să-l ajute pe "Malîş" să ducă o viaţă normală.

"A apărut o posibilitate să-i punem proteze pentru labele din față, iar în spate să-i instalăm un fel de "cărucior", a menţionat fondatoarea "Insulei Speranţei", Iulia Aksionova.

Cei care vor să ajute la întreţinerea lui "Malîş", o pot face prin intermediul paginii lui de Instagram sau contactînd asociaţia "Insula Speranței".

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Experții vorbesc despre un posibil deficit de apă în Moldova. Ce ar trebui să facem?
Cartea neamuluiКатрук Валерий
Balade despre strămoșiСандуляк Владислав